TOKAT / ARTOVA - Artova 15 Temmuz Şehitler Anaokulu

Artova 15 Temmuz Şehitler Anaokulu

Atatürk cd. No51 Artova /TOKAT
Vizyon
Artova Anaokulu’nun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurum olmaktır.
Misyon
Artova Anaokulu’ nun misyonu; öğrencilerin, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, gözlemleyerek, yaparak ve yaşayarak edinmesini sağlamaktır. Öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, yaşantı zenginliği ve farkındalık düzeyi yüksek, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, evrensel değerleri içselleştirebilen, doğayı koruyan bireyler yetiştirmektir.
Ulaşım
İl merkezine saat başı servis vardır.İlçemizden Samsun - Sivas tren hattı geçmektedir.
Artova ilçe merkezi 3000 nüfusa sahiptir. Küçük bir ilçedir.
Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 35 km uzaklıktadır.
SIFIR ATIK-SPOR TOKAT-KİTAP TOKAT-BESLENME DOSTU OKUL